fbpx
Søk
Close this search box.

Priser

Priser på flaggstenger

Det er kanskje ikke så ofte du går og kjøper en flaggstang, og da kan det være vanskelig å vite hvilken pris du kan forvente å betale. Prisen kan variere ganske mye avhengig av forskjellige faktorer og funksjoner beskrevet nedenfor.

Flaggstang med vippebeslag

Hvis du er ute etter en standard bar, finner du den hos oss. Prisen inkluderer vippebeslag, inkl. løkformet kule i gullfarge line, flaggkroker, kryssholt. Det aller billigste av flaggstenger er standard flaggstang på 6 meter. Dette koster 5.140,- kr., mens en bar på 18 meter har en pris på 27.100,- kr. Alle priser inkluderer mva. Det er mange lengder å velge mellom i mellom, så du må ganske enkelt bestemme hvilken lengde som passer deg best.

Flaggstang til gammelt stativ

Hvis du trenger å skifte ut din nåværende flaggstang og allerede har en U-jern montert og ønsker å ha et innebygd aluminiumsrør, blir flaggstangen litt dyrere. Prisene starter på 6.998,- kr. for en 9 meter stang og går opp til 9.798,- kr. for 12 meter. Også økformet gulltopp, line, flaggkroker og kryssholt inkludert i prisen.

Flaggstang med innvendig lineføring

Flaggstang med manuelt innvendig line og vippebeslag. En praktisk måte å heve flagget på, og i tillegg trenger du ikke å koble lenker. Pålitelig og rimelig flaggstangalternativ. Priserne starter ved 7.398,- kr. for en 9 meter og slutter ved 9.560,- for en 12 meter.