Priser på flaggstenger

Det er kanskje ikke så ofte du går og kjøper en flaggstang, og da kan det være vanskelig å vite hvilken pris du kan forvente å betale. Prisen kan variere ganske mye avhengig av forskjellige faktorer og funksjoner beskrevet nedenfor.

  • Flaggstang til eksisterende U jern
    kr 6.998,00
  • Flaggstang med vippebeslag
    Produkt på salg
    Før:kr 5.200,00
    Nu: kr 4.950,00

Flaggstang med vippebeslag

Hvis du er ute etter en standard bar, finner du den hos oss. Prisen inkluderer vippebeslag, inkl. løkformet kule i gullfarge line, flaggkroker, kryssholt. Det aller billigste av flaggstenger er standard flaggstang på 6 meter. Dette koster 5.140,- kr., mens en bar på 18 meter har en pris på 27.100,- kr. Alle priser inkluderer mva. Det er mange lengder å velge mellom i mellom, så du må ganske enkelt bestemme hvilken lengde som passer deg best.

Flaggstang til gammelt stativ

Hvis du trenger å skifte ut din nåværende flaggstang og allerede har en U-jern montert og ønsker å ha et innebygd aluminiumsrør, blir flaggstangen litt dyrere. Prisene starter på 6.998,- kr. for en 9 meter stang og går opp til 9.798,- kr. for 12 meter. Også økformet gulltopp, line, flaggkroker og kryssholt inkludert i prisen.

Flaggstang med innvendig lineføring

Flaggstang med manuelt innvendig line og vippebeslag. En praktisk måte å heve flagget på, og i tillegg trenger du ikke å koble lenker. Pålitelig og rimelig flaggstangalternativ. Priserne starter ved 7.398,- kr. for en 9 meter og slutter ved 9.560,- for en 12 meter.

Søk etter produkter