fbpx
Søk
Close this search box.

Betingelser

BETALINGSMULIGHETER I NETTBUTIKKEN

Det er mulig å bruke følgende kort i butikken:
– Visakort
– Mastercard

Beløpet trekkes fra kortet ved bestilling.

I tillegg kan du betale med Vipps , HUSK da å merke betalingen med ordrenr.

LEVERING AV FLAGGSTENGER.

Flaggstenger leveres av våre egne sjåfører/montører og evt med ekstern transportør etter avtale, be evt om pris. Du trenger ikke være hjemme ved levering, vi legger flaggstangen på din eiendom etter avtale hvis du ikke er hjemme. 

Leveringstid flaggstenger
Leveringen skjer vanligvis innen 10-15 virkedager, men for montering av flaggstenger vil det kunne være en litt lengre leveringstid, særlig i høysesong (april til september). Vi kan ikke på forhånd love en spesifikk leveringsdato, da vi planlegger ruter for levering løpende.
Dersom du har spesielle ønsker vedr levering, ber vi deg kontakte oss da vi gjerne forsøker å imøtekomme spesielle ønsker. Dette kan medføre noe ekstra kostnader pga transport.


Forsendelse med Posten/Bring 

Forsendelse av mindre varer/småpakker under 5 kg skjer med Posten/Bring.

Frakt egen bil:

Eventuell fergeavgift vil bli etterfakturert. 

LOGO- OG REKLAMEFLAGG

Logoflaggene er produsert av 155g pr m2 eller 110 g pr. m2 polyester. Logoflaggene våre finner du i flere størrelser, passende til flaggstenger fra 4 meter og helt opp til 18 meter. Logoflagg kan bestilles i akkurat det antallet som ønskes men vi anbefaler minimumbestilling av 2 stk så har du et liggende til rask utskiftning ved slitasje etc.


Leveringstid: ca15 virkedagerHar du en deadline, kontakt oss vennligst på tlf. 919 00 515
Fremgangsmåte: Etter bestilling sendes en mail til post@norskeflagg.no med  logoen som ønskes på flaggene (vennligst oppgi ditt ordrenr. i mailen). Filene må være i vektor formatene *.ai, *.eps eller *.pdf. Flaggstangsfabrikken lager en grafisk oppsetning av din logo på flagget og du får selvfølgelig muligheten til å godkjenne layouten, før det trykkes.

PRISER OG MOMS

Alle priser er inkl. mva

Alle priser er i NOK.

Priser kan endres uten varsel

ANGRERETT

Du har full returrett hos Flaggstangsfabrikken.
Du må kontakte oss senest 14 dager etter kjøpet og meddele at du angrer kjøpet. Deretter har du 14 dager til å sende varen i retur.
Hvis varen er tatt i bruk når kjøpet angres vil det bli gjort en konkret vurdering av verdiforringelsen. Vi vurderer verdiforringelsen ut fra den prisen varen vil kunne selges til en ny kjøper. Vi vurderer at varen er brukt, hvis den brukes mer enn hva som er mulig når man prøver en vare i en fysisk butikk.
Kunde dekker direkte utgifter i forbindelse med tilbakelevering av varen. Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarlig inn. Du bærer risikoen for varen inntil returnert.

Varen sendes i retur til: Flaggstangsfabrikken A/S, Østre Tromøyvei 535,  4812 Kongshavn. (Arendal)
Bemerk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. oppkrav eller lignende.


RISIKOENS OVERGANG OG LEVERING

1. Levering skjer fra FFs adresse, uansett om FF med egne folk eller med en tredjemann bringer varen til kunde.
2. Levering av det solgte og montering av flaggstenger foretas raskest mulig eller i henhold til særskilt avtale, dette vil fremgå av ordrebekreftelsen.
3. Om FF kan forutse en forsinkelse, er FF forpliktet til å gi kunden beskjed.
4. En utsettelse av leveringstiden med opp til 14 dager, på grunn av selgers forhold betraktes som rettidig levering, uten at kunden av den grunn kan utøve noen krav overfor selger.
5. I tilfelle av ytterligere utsettelse av leveringstiden er kjøper berettiget til å heve handelen. I tillegg kan ikke kjøper gjøre rettsmidler gjeldende ovenfor FF.


REKLAMASJON OG MANGLER

Når du handler hos Flaggstangsfabrikken har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett på flaggstengene . Det betyr, at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen avhengig av den konkrete situasjon.
Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget, og at mangelen ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadelig adferd.

Du skal reklamere innenfor ”rimelig tid” etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Hvis du reklamerer innenfor to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Det anbefales å ta ned flagg før det er risiko for stiv kuling (vindstyrke 8 Beaufort/17,2-20,7 m/s) og å legge flaggstangen ned før det er risiko for mere enn sterk storm (vindstyrke 11 Beaufort/28,5-32,6 m/s). Garanti vil bortfalle dersom dette ikke gjøres.

Selger påtar seg intet ansvar for skader som oppstår som følge av at disse anbefalinger ikke følges.

Ved montering av flaggstenger inkludert beslag og stolper, har kjøper det fulle ansvar og den fulle risiko for underlagets beskaffenhet inkludert for om underlaget er egnet til oppsetning av en flaggstang. Monteringsprisen er gitt under forutsetning av at monteringen skal utføres i alminnelige grunnforhold. Dvs. det må ikke være kabler, trerøtter, flisebelegging eller lignende. Dessuten skal monterings stedet være markert før montørens besøk.

Dersom grunnforholdene er av en slik art at det ikke kan monteres slik det er avtalt, vil dette kunne medføre ekstra kostnader.

Evt overflødig jord sørger kunden selv for å fjerne.

Eventuell retur sendes til: Flaggstangsfabrikken A/S, Østre Tromøyvei 535, 4812 Kongshavn. (Arendal)
Bemerk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. oppkrav eller lignende.

GARANTI

I henhold til den norske kjøpsloven har du 2 års reklamasjonsrett på våre flaggstenger. Reklamasjonsretten gjelder fra den dag du fysisk mottar varen. Fra leveringsdatoen ytes det 15 års garanti mot fabrikasjonsfeil på våre glassfiberstenger. Garantien bortfaller hvis det bores hull og skrues skruer i flaggstangen. Unntatt dette er feste av kryssholt. 

ANSVARSBEGRENSNING FOR MANGLER OG FORSINKELSER

1. Et erstatningskrav overfor FF kan ikke overstige fakturabeløpet for produktet.
2. FF er ikke erstatningsansvarlig for noen form for indirekte tap inkludert driftstap og fortjeneste.
3. FF er uten ansvars i tilfelle av  force majeure.

PRODUKTANSVAR

Om intet annet følger av ufravikelige lovbestemmelser gjelder følgende:
1. FF er kun ansvarlig for personskade hvis det bevises at skaden skyldes feil og forsømmelser utvist av FF og deres folk eller andre, som FF har ansvaret for.
2. FF er ikke ansvarlig for skader på løsøre og fast eiendom.
3. FF er ikke erstatningsansvarlig for noen form for indirekte tap, inkludert driftstap og fortjeneste.

VERNETING

1. I tilfelle av uenighet imellem FF og kjøper avgjøres uenigheten av retten i Arendal.