fbpx
Søk
Close this search box.

Rådgivning hos Flaggstangsfabrikken

Rådgivning hos Flaggstangsfabrikken

Hos Flaggstangsfabrikken  har vi levert og satt opp  glassfiberstenger til tusener av norske hjem. Det har selvfølgelig gitt oss god erfaring og kunnskap om den mest optimale løsningen, når den nye flaggstangen skal reises.

Ofte spør våre kunder om vår holdning til eksempelvis flaggstangens høyde, hvor den skal plasseres, og om den skal monteres med støtte eller vippebeslag – og svarene er aldri like, men allikevel gode å ha med i prosessen, når du velger flaggstang og tilbehør.
Vi bistår derfor gjerne med et godt råd eller generell veiledning så vi sikrer at flaggstangen får den optimale plassering.

Ring oss derfor gjerne eller send oss en mail – vi sitter klare til å besvare dine spørsmål.

Et par gode råd:

– Normalt bør flaggstangen være min. 2 til 3 meter høyere enn huset , dog skal det tas hensyn til hvor flaggstangen skal plasseres.

– Vi selger kun glassfiber flaggstenger og kan sagtens levere til en eksisterende støtte. Vær dog oppmerksom på at det ikke må bores hull i en glassfiber flaggstang. Hos FF kan du kjøpe et sett klemmebraketter som passer til glassfiber.

– Det er en god ide å vokse flaggstangen slik at den holder seg ren og pen lengre. FF selger egnet voks inkl. kluter i nettbutikken.