fbpx
Søk
Close this search box.

Bordflaggstang

Se vores bordflagstangsudvalg her 

Bordflaggstang

Vi nordmenn er veldig gode til å samles rundt et bord, når det er spesielle dage og derfor hører selvfølgelig en bordflaggstang til. Når det er noe som skal feires, inkluderer det ofte mat. Et pyntet bord er alltid med på å markere en helt særlig dag, enten det er en bursdag, et bryllup eller noe helt annet. Og hvis du vil gøre noget helt særligt ud af bordpynten, er en bordflagstang ikke til at komme udenom. Man kan jo ikke sette seg til bords uten en flaggstang i midten, når noen f.eks. har bursdag. Har du ikke allerede en flaggstang til bordet, så er det på tide at få skaffet seg en. Heldigvis er vi hos Flaggstangsfabrikken eksperter innen flag og flaggstenger, og derfor kan du naturligvis også finne et stort utvalg av bordflaggstenger hos oss.

Mangler du en bordflagstang?

Bordflaggstenger er den perfekte bordpynt, når det er noe å feire. En bordflaggstang kan være mange ting, noe du også vil se i vårt store utvalg. Bordflaggstenger finnes i flere forskellige høyder og i forskellige design. Enten du ønsker søte små flagg eller et mere stilrent design, kan du uansett finde det hos oss. På den måten kan du nå feire bursdager og andre spesielle begivenheter ved å finne bordflaggstangen frem. Dessuten har bordflaggstenger fordelen av at de ikke tar så mye plass, når de ikke er i bruk, i forhold til en normal flaggstang. Er du en av dem, som er glad i det norske flagget, men ikke er klar til å sette en flaggstang opp i hagen, er en bordflaggstang derfor det helt rette alternativet.

Alt innen flag

Vi har et stort utvalg inden for bordflaggstenger, fordi vi hos Flaggstangsfabrikken er spesialister innen flagg. Vi har både bordflaggstenger, en lang rekke andre flagstenger og selvfølgelig flagg. Når det kommer til å skulle markere spesielle dager som bursdager, helligdager eller brylluper, er vi de rigtige å gå til. Enten du vil leie en flaggstang, kjøpe en eller heller vil holde deg til de mindre bordflaggstengene, kan du finne det hos oss. Har du spørsmål eller savner du et produkt, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte på telefon 70 22 33 64.

Se vores bordflagstangsudvalg her