Reklameflagg til bedrifter

Våre reklameflagg er produsert i den beste kvalitet, og kan leveres med flaggarm som sikrer at logoen din alltid er synlig.
Så lenge du har logoen din i vektorisert fil så fikser vi et flott design. Er du usikker på hva vektorisert betyr? Ring oss på +47 919 00 515 så finner vi ut av det sammen.
Fyll ut skjema så kontakter vi deg med tilbud og design.
Kvalitet

Reklameflagg av den beste kvalitet. Vi trykker ditt budskap eller logo og leverer til alle flaggstangstørrelser.

Våre reklameflagg produseres i polyester med maksimal slitestyrke og kvalitet. Moderne trykkmetode gir sylskarpe bilder og farger. Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten på reklameflagg. Pene og hele flagg er med på å forsterke din merkevare.

Leveringstid

Leveringstid er normalt på mellom to til tre uker etter godkjennelse av endelig design og layout. Hvis du har en deadline kan du ta kontakt med oss på telefon
+47 919 00 515 eller salg@norskeflagg.no.

Tilbehør

Vi anbefaler å bruke heisbar flaggarm for å sikre at bedriftens logo og budskap alltid er synlig for tilskuere. Vi anbefaler også en flott flaggstang med innvendig line som er støyfri, enkel heising og firing av flagg, samt at den er sikret mot hærverk.

Flaggstang med innvendig line

Med innvendig line slipper du støyen fra snora som slår og slår i vinden. I tillegg er det en lek å få heist flagget helt til topps, og du er sikret mot at lina blir klippet i hærverk.